Újabb céget vásárolt a Facebook

Iroda 2017-08-14

A giga techvállalat mindig tudja, merre érdemes nyújtózkodni. A felhasználói élmények fokozásának érdekében megvásárolta a videó-szerkesztő alkalmazás fejlesztésére szakosodott erfurti Fayteq start-up vállalatot.

Minden bizonnyal hatalmas dobásra készül a Facebook, már ami a képi világot illeti, hiszen összeállt az egyik legprofibb kép- és videoszerkesztő fejlesztő vállalattal. Olyan újdonságok és szolgáltatások jöhetnek, melyekről eddig álmodni sem mertünk. A Fayteq termékportfóliójában például olyan szabadalmaztatott videó-szerkesztési megoldások is szerepelnek, mint objektumok eltávolítása élő videó adásból valós időben, vagy virtuális objektumok élő videó adásban való elhelyezése. 

A Facebook a megvásárolt technológiával egyebek között új videó-szerkesztési funkciókat kínálhat felhasználóinak, vagy a hirdetők számára teheti lehetővé, hogy a Facebook felhasználók videóit - beleegyezésükkel, térítés ellenében - saját termékeik reklámozására használják. Az akvizíció pénzügyi részleteit a felek nem közölték.

Partnereink