Az Infogroup újabb csarnokot épít a Polgár Ipari Parkban

Design&build 2021-04-26

Az Infogroup, a napokban adja át a Polgár Ipari Park 4 500 m2 területű ’C’ csarnokát, és azonnal újabb 5 500 m2 csarnok fejlesztésébe kezd. Az épülő ’D’ csarnokra máris előbérleti megállapodást kötött a Gebrüder Weiss logisztikai cég.

A 4 500 négyzetmétert magában foglaló spekulatív csarnok hamarosan átadásra kerül a Polgár Ipai Parkban, s a folytatásában további 5 500 m2 raktárterület épül, várhatóan ez évi átadással. Az új csarnokban 2 400 m2 területre a Gebrüder Weiss Kft. előbérleti szerződést kötött, ahol vidéki cross-dock depó kialakítását tervezi. Az Infogroup ipari portfóliójába 4 ipari park és több ipari fejlesztési terület tartozik, amelyeket a cég tudatosan a kelet- és közép-magyarországi régióban fejlesztett, illetve vásárolt.

„A polgári lokáció optimális a Gebrüder Weiss logisztikai hálózatán belül, s a modern, átfolyós rendszerű csarnokból hatékonyabban tudjuk ügyfeleinket – beleértve a lakossági ügyfeleket is- kiszolgálni. Ez kritikus a mai, gyorsan változó igények világában.” mondja Varga Bálint, a Gebrüder Weiss Kft. ügyvezetője.

„Rendkívül örülünk, hogy a spekulatív csarnokunkat a Gebrüder Weiss igényéhez tudjuk alakítani és Polgáron egy újabb fontos vidéki átrakópontot tudunk ezzel létrehozni. A Polgár Ipari Park elhelyezkedéséből és a közvetlen autópálya kapcsolatából fakadó előnyei egyre inkább beérnek, és az országos logisztikai hálózatokban szerves szerephez jutnak, melyet a parkon belül túlsúlyba kerülő logisztikai vállalkozások és használók is egyértelműen visszaigazolnak.” - teszi hozzá Czifra Balázs, az Infogroup értékesítési igazgatója.

A Polgár Ipari Park 58 hektár területet foglal magában, amelyből jelenleg 27 500m2 ‘A’ kategóriás, saját fejlesztésű könnyűipari- és raktárcsarnokaiban nyújt bérleti lehetőséget, valamint fejlesztési telkeket kínál mind értékesítésre, mind BTS fejlesztésre.

Partnereink