Megújult a Realista ingatlanpiaci hírportál

Iroda 2021-05-03

Az ingatlan.com csoporthoz tartozó realista ingatlanpiaci hírportál realista.ingatlan.com néven teljesen megújul, a legújabb olvasói igényeket szolgálja a friss design és az új rovatok, miközben a weboldal továbbra is tartja a már hosszú évek óta megszokott magas szakmai színvonalat és átfogó, transzparens tájékoztatást.

Az építőipar és az ingatlanpiac a gazdasági élet meghatározó iparágaiként alapvető hatást gyakorolnak az adott ország társadalmi és gazdasági életére. Az ingatlanpiac a gazdaság lakmuszpapírja, ezért is kiemelten fontos, hogy a hazai médiapiacon olyan tematikus hírportálok működjenek, mint a Realista.

A portált még 2014-ben alapította az iroda.hu csoport, amely azóta az ingatlan.com csoport szerves részévé vált, így a Realista oldalán a kereskedelmi témák mellett a lakáspiac aktuális eseményei is helyet kaptak. Az ingatlan.com csoporthoz tartozó Az Év Irodája verseny miatt is a Realista egyik kiemelt rovata az irodapiac, emellett a weboldal a fenntarthatóság, az innováció, a logisztika, a kiskereskedelem és az építőipar aktualitásait is közzéteszi.

Az ingatlanpiac vezető hírportáljaként a szektor valamennyi szereplője számára széleskörű tájékoztatást kínál, minden aktuális információt közzétesz, miközben nagy hangsúlyt fektet arra, hogy személyes interjúkon, elemzéseken keresztül a piaci és nemzetgazdasági jelentőségű folyamatokat és trendeket is bemutassa. A múlt évtizedben a legelsők között foglalkozott és foglalkozik ma is részletesen az irodapiaci és munkakultúra trendekkel, a zöld fejlesztéseket évek óta nyomon kíséri, miközben a városfejlesztési tendenciákról is beszámol.

Azonban az élet nem áll meg, a technológia hihetetlen mértékben fejlődik, amely folyamatosan alakítja az olvasók vizuális és hírfogyasztási szokásait. Ezért az ingatlan.com csoport teljesen megújította a hírportál megjelenését, új rovatok és felületek várják a látogatókat. Az anyacéghez való kötődést és a magas színvonalú szakmai hátteret azzal is kifejezi a portál, hogy ezentúl realista.ingatlan.com néven folytatja tevékenységét.

Partnereink