X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele:

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szakértő válaszol

Szakértő válaszol rovatunkban az ingatlanpiac aktuális kérdéseit boncolgatjuk az adott témához kapcsolódó szakértők bevonásával.

Kérdése van az ingatlanpiaccal kapcsolatban? Küldje el nekünk!

2014. Június 05.

Melyek most az iroda-trendek? Mit szeretnek a munkavállalók?

Az egyterű irodák térnyerésével egyre inkább felértékelődnek a közösségi terek, hiszen a cellás irodák eltűnésével a lazítás, kikapcsolódás helyszíne elkülönül a munkaállomásoktól, sőt, sok cégnél már nincs is saját íróasztal, és érkezés sorrendjében foglalják el helyüket a dolgozók. Ebből adódóan jellemző a clear desk policy, vagyis munka végeztével mindenki üresen hagyja el az adott napi munkahelyét, hiszen másnap valószínűleg egész máshol fog ülni. A komfortosabb munkahely az elégedettebb munkavállalót nagyobb teljesítményre ösztönzi, ezért a legtöbb cég kezdi felismerni az előkészítés jelentőségét, és a munkakörnyezet átgondolt megtervezésére komoly erőfeszítéseket tesz.

Pálffy András, a FIT-OUT International Kft. ügyvezető igazgatója

Egyértelmű az elmozdulás az egyéni munkavégzés felől a közös munka felé. Másfelől a mobil eszközeinknek egyre kisebbek, okosabbak, hatékonyabbak (laptop, tablet, okostelefon) – nem vagyunk már az íróasztalunkhoz kötve, a hálózat szinte korlátlanul elérhető, bárhol dogozhatunk. A piacra lépő Y-generációnak már ezek az eszközök természetesek, sőt, elengedhetetlen része az életüknek. Nő az egyterű irodák aránya, a kisebb tárgyalók (telefon, fókusz, webex szoba) és az informális találkozó helyek (work café, break-out stb.) jelentősége, a régi cellás irodastruktúra háttérbe szorul. A dedikált munkahely, azaz a „saját asztal” létjogosultsága is egyre kérdésesebb, bár ebben az itthoni vállalatok még óvatosak. Az Y-generáció élénken követi az irodatrendeket mind dizájn, mind szolgáltatás szempontjából – ma már általános jelenség a pihenő szoba, a játék és dühöngő helyiség, a baba-mama szoba, a bicikli parkoló zuhanyzó-öltöző lehetőséggel.

Láncos Áron, a MádiLáncos Studio egyik vezetője

Az egyedi, otthonos, barátságos irodaterek megteremtése során az alkalmazottakra odafigyelő változó szemlélet kitűnően tetten érhető a melegburkolatok használatában is, így a szőnyegek szerepe felértékelődik. Ezért például a szőnyegezés tekintetében az alapelvárásokon túl – antisztatikusság, görgős szék-állóság, lángterjedés – a lépészaj, valamint a beszédzaj/irodai alapzaj csillapítás is fontos tényezővé nőtte ki magát. A megfelelő lépészaj-csillapításra (minimum 30 dB) tökéletest megoldást csak olyan gyártók tudnak kínálni, akik a kopó felületet és a hangcsillapítást külön tudják választani. Az otthonosságérzet tekintetében pedig a trendek közé sorolhatjuk a komfortos puha burkolatot a nagy terhelhetőség és a hosszú élettartalom miatt. Itt is csak az olyan szőnyegek jöhetnek szóba, ahol a komfortosságot a puha hátoldal adja, míg a kopó felület tömör és kemény, ugyanis a terméket ez védi a mechanikai hatások ellen. Az élettartalom így akár 15-20 évre is kitolható.

Lovas Gusztáv, a Decor Floor Kft. tulajdonosa

További kérdések

KÉPGALÉRIÁK

iroda.hu V. Díjátadó Gála Irodablog.hu - Munka. Stílus. Design. theBAR by iroda.hu Ingatlan évkönyv 2014-2015

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC