X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele:

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szakértő válaszol

Szakértő válaszol rovatunkban az ingatlanpiac aktuális kérdéseit boncolgatjuk az adott témához kapcsolódó szakértők bevonásával.

Kérdése van az ingatlanpiaccal kapcsolatban? Küldje el nekünk!

2015. Október 09.

Hogyan kell újrapozícionálni és értékesíteni irodaházakat jó áron?

Egy irodaépület újrapozícionálása meglehetősen összetett feladat és nagy szakmai kihívás. Elengedhetetlen hozzá az adott piac beható ismerete. Van a feladatnak egyrészt egy objektívebb oldala, valamint egy percepció vetülete is. Előbbi során az épület konkrét – mérhető – jellemzőinek az alakulása a mérvadó, az utóbbi pedig az épület mint termék megítélésével kapcsolatos a piaci szereplők által. Mindkét szempont meghatározó és kéz a kézben jár. Az utóbbi esetén a vagyonkezelő személye is kapcsolódik az épülethez, vagyis az adott cég szakmai megítélése is erősítheti az ingatlant vagy az ingatlan-portfoliót. Az ingatlan tulajdonosának nagy a felelőssége abban, hogy a megfelelő partnerre bízza az épület vagy portfólió képviseletét. A bizalom meghatározó ebben a tekintetben, és az eljárási rendben pontosan rögzített kell a teendőket. A vevő a saját vízióját követi, de ezen víziót az eladó és csapata alapozza meg. A vevő számára a kiszemelt épület vagy portfólió egy megfogalmazódott üzleti terv tárgya, melyhez maximális bizalommal viszonyul. Ehhez elengedhetetlen a transzparencia, melyet viszont az eladó biztosít a folyamat során. A közreműködő vagyonkezelő ideális esetben maximális hittel és pozitív hozzáállással áll a feladathoz, amely gyakran relatíve nehezebb, néha viszont könnyebb az adott épület vagy portfólió piaci kihívásai függvényében. Közhelyesen hangzik, bár igaz, hogy a nehezebb, nagyobb kihívást képviselő épületek értékesítése adott esetben izgalmasabb és emlékezetesebb lehet, mint a kurrensebb ingatlanoké. Az ilyen nagyobb kihívások esetén a közreműködő vagyonkezelő szinte a vevő fejével kell hogy gondolkodjon előzetesen, hiszen a kreatív jövőkép a vízió itt még inkább meghatározó.

Széll Csaba, a CE LAND ügyvezető igazgatója

További kérdések

KÉPGALÉRIÁK

iroda.hu V. Díjátadó Gála Irodablog.hu - Munka. Stílus. Design. theBAR by iroda.hu Ingatlan évkönyv 2014-2015

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC