X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele: Dubitz András

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Arcképcsarnok

+ Adatmódosítás + Adatmódosítás
Dubitz András

Dubitz András

vezérigazgató Sparking
Telefon: -
Mobil: -
Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel

Szakmai tapasztalat

A budapesti International Business School hallgatója, aki 2010-ben vette át édesapjától az immár harminc éves parkolástechnikai tapasztalattal rendelkező céget, amely mára a Star Park Holdinggá nőtte ki magát. A nagy múltú vállalatot progresszív pályára állította, egyebek mellett kitalálta és működteti a holparkoljak.hu oldalt, amely a legkeresettebb és legszélesebb parkolási applikáció volt, ám jobban integrált megoldásra vágyott. 2019-ben találtak egymásra a Rollettel, s a két cég összefogásából született a Sparking powered by Rollet – a leggyorsabb nyomkodásmentes parkolási élményt nyújtó rendszer. A Sparking egy legújabb generációs innovatív applikáció, amely egyszerűsíti a parkolóhelyek kezelését, miközben a felhasználóknak új parkolási lehetőségeket nyújt. Ráadásul a Rollet fejlesztői szakértelmével egyedi igények esetén teljesen az adott felhasználókra szabható. Ázsiai önkéntes zöld kezdeményezésével a háta mögött az itthoni környezeti vállalás sem maradhatott el: minden ötvenedik parkolás után egy fát ültet a Sparking.

Kapcsolódó cikkek

  • Csodafegyver az irodaházak mélygarázsaiban – interjú Dubitz Andrással 2019. Június 19.

    A Sparking rendszer lehetővé teszi a jegyváltás nélküli automatikus fizetést a parkolókban, az irodaházak mélygarázsainak kihasználtságát radikálisan növelheti, hiszen az üres helyeket más bérlőnek vagy vendégnek osztja ki, illetve elvégzi az ügyfelek azonosítását és beengedését az adott épületbe. A vadonatúj applikációról, amely az irodaházak környezettudatos működésének egyik alapköve lehet, beszélgettünk Dubitz Andrással, a Star Park vezérigazgatójával.

  • Az irodaház DNS-e behatol az agyunkba. A technológia lesz a szuperkomornyik 2019. Május 27.

    Hihetetlen, mondhatnánk, pedig már minden megvan! A bérlők mindennapjairól gyűjtött infók összessége az irodaház DNS-e, így az épület élő organizmussá válik: liftet hív, kávét készít, bekapcsolja a klímát stb. A PropTech Hungary konferencián június 13-án megmutatjuk, hogy milyen lesz az életed. Mi nem elméleteket gyártunk, hanem a valóságra koncentrálunk!

Szakember kereső
  • NÉV ALAPJÁN

  • BEOSZTÁS

Sparking

Elérhetőségek

Cím: Budapest 1146 Szabó József utca 6.

Kapcsolat: Gyányi András

Telefon: +36202670994

Weboldal: https://sparking.eu/kiadoknak/

További munkatársak

Dubitz András

vezérigazgató

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC